6 flasker karton øl boks, pop up korrugeret papir materiale karton

The Perfection of Cardboard gaveæske: 1. Reklame: En perfekt trykt displayplade kan fremme virksomhedens image og mærke og skaber stor salgsmængde med sit karakteristiske slogan, billede og logo og så videre. 2. Personlighed fleksibel: De kan tilpasses i henhold til produkterne, ...

Produktdetaljer

Perfektionen af ​​karton gaveæske:

1. Reklame: En perfekt trykt displayplade kan fremme virksomhedens image og mærke og skaber stor salgsmængde med sit karakteristiske slogan, billede og logo og så videre.

2. Personlighed fleksibel: De kan tilpasses i henhold til produkterne, som er fremragende i visning og visning med sin fleksibilitet, bekvemmelighed og individuelle karakterdesign.

3. Høj kvalitet og rimelig pris: De har samme værdi som metalskærmstativer, træskærmstativer og økologisk glasudstillingsstandard, og koster meget mindre end disse produkter.

4. Miljøbeskyttelse: De er lavet af forskellige slags papir, der imødekommer efterspørgslen efter international miljøbeskyttelse. Affaldspapir kan opløses og genanvendes.

5. Letvægt: De kan let monteres og demonteres for at spare på logistikomkostninger og lagerplads.

Vi finder flere oplysninger om vores produkter fra linket: www.displaystandpop.com


Jiechuang Display er en af ​​de førende Packaging Boxes producenter og leverandører, vores fabrik kan give kunderne 6 flasker karton øl boks, pop up bølgepapir karton produkter med god pris. Hvis du er på udkig efter skærmmærker eller produkter af høj kvalitet, er du velkommen til at kontakte os.

Undersøgelse