Julegaver Promotionelle Corrugated Cardboard Floor Display Units

Julegave Gavekort Reklamepapir Gulv Visningsenheder Kartonvisning Advantage: 1. Reklame: Et perfekt trykt displayholderstativ kan fremme virksomhedens image og mærke og skaber et godt salgsmængde med sit karakteristiske slogan, billede og logo og så videre. 2 ....

Produktdetaljer

Julegaver Promotionelle Corrugated Cardboard Floor Display Units

pap display Advantage:

1. Reklame: Et perfekt trykt displayholderstativ kan fremme virksomhedens image og brand og skabe et godt salgsmængde med sit karakteristiske slogan, billede og logo og så videre.

2. Personlighed fleksibel: De kan tilpasses i henhold til produkterne, som er fremragende i visning og visning med sin fleksibilitet, bekvemmelighed og individuelle karakterdesign.

3. Miljøbeskyttelse: De er lavet af forskellige slags papir, som imødekommer efterspørgslen efter international miljøbeskyttelse. Affaldspapir kan opløses og genanvendes.

4. Letvægt: De kan let monteres og demonteres for at spare på logistikomkostninger og lagerplads.

5. Nem at montere og demontere: Spar fragtplads, arbejdskraft og fragt.


Jiechuang Display er en af ​​de førende Cardboard Displays producenter og leverandører, vores fabrik kan give kunderne julegaver reklame bølgepap gulv display enheder produkter med god pris. Hvis du er på udkig efter skærmmærker eller produkter af høj kvalitet, er du velkommen til at kontakte os.

Undersøgelse