Karton Sidekick Displays til Golf

Produktdetaljer Basisinfo Materiale: Papir Hovedmateriale: Bølgepap K9 + 300g Udskrivning: Offsetfarve i fuld farve Specialdesign: Kundeens design accepteres efter behandling: Glans / Matt Lamination, Lak, Vandig Coating Størrelse og Farve: Tilpasset. Fordel:...

Produktdetaljer

Produktdetaljer

Grundlæggende info
 • Materiale: Papir

 • Hovedmateriale: Bølgepap K9 + 300g

 • Udskrivning: Offset-farve i fuld farve

 • Særligt design: Kundens design er acceptabelt

 • Efter behandling: Glans / Matt Lamination, Lak, Vandig Coating

 • Størrelse og farve: Tilpasset.

 • Fordel: Miljøvenlig at transportere og opbevare

 • MOQ: 200PCS

 • Leveringstid: 8-12 dage

 • Specifikation: Tilpasset

 • Oprindelse: Shenzhen

 • HS-kode: 48239090

Produkt beskrivelse
Karton sidekick viser

Anvendelse: Fremragende til butik og reklame for produkterne, omfattende brug til butik og vise gaver, papirvarer, DVD, kosmetik, mad, narkotika, køkkenredskaber og så videre
Fordel:
1. Let at bære og samle,
2. Miljøvenlig
3. Farverig udskrivning til reklame
4. Genbrugsmaterialer

Kartonskærme er det bedste udstyr til at opbevare og vise produkter på markedet.
1) Hovedmateriale: Bølgepap, KT bord, Grå bord
2) Design: Vi har seks års erfaring inden for design og lavet karton displays, vores ingeniør forskning og udvikle ny struktur til vores kunder. Vi har også en perfekt grafisk designer til at håndtere dine billeder for at give trykket i den bedste effekt. Hvis du ikke har designer, kan vi godt hjælpe med at designe kunstværket.
3) Trykning og overfladebehandling: Offsettryk, skærmtryk og trykfarve
Overfladebehandling: Glans / matt laminering, lak, vandig belægning, UV belægning

4) Størrelse: Alle kartonskærme her er tilpasset, vi har strukturingeniør og grafisk designer, vi kan godt designe størrelsen til skærmen base efter din efterspørgsel. Kartonskærme er kun til dine produkter.
5) Pakning: 3 metoder til pakning, a. Fladt pakket i kartonen, så send bare skærmene til dig, b. 3D-kartonpakke, vores fabrik i Shenzhen, kan du sende dine andre produkter til vores fabrik, så lægger vi produkterne på skærmen og pakker skærmen med produkter i 3D-kartonen og sender derefter alle skærme og produkter til dig, c . Pak skærmen som dine krav

6) Prøvetid: Farveprøve har brug for 3-5 dage, farveprøvebehov: 2-3 dage
7) Prøveafgift: Vi refunderer hele prøveafgiften, hvis din ordremængde når op på 500PCS

8) MOQ: Vores MOQ er 200PCS, hvis din ordre mængde mindre end vores MOQ, vil vi gøre det som prøveordre.
9) Lever tid: 12-15 dage, hvis du har et presserende behov, kan vi skubbe og forsøge at færdiggøre lasten så hurtigt som muligt.
10) Levering: Vi har en langsigtet samarbejdspartner til at hjælpe dig med at arrangere levering, til søs eller i luften er OK. Selvfølgelig kan du også arrangere levering selv, vi hjælper med at arrangere læsningen gratis.

11) Fremgangsmåde til masseproduktion: 1. Giv mig din ide eller et billede eller en skitse. 2. Dine detaljerede krav (for eksempel: Den mængde, du vil placere på skærmen), oplysningerne for dine produkter (størrelse, vægt , billede), 3. Vi begynder at designe størrelsen og strukturen til displaybasen efter dine krav. 4. Send den døde linje for at placere illustrationer 5. Send mig det komplette kunstværk, vi laver prøve for at godkende, 6. Vi vil begynde at lave masseproduktionen, når du godkender prøven, 7. Pak og send skærmene til dig
Vi har professionelle designere team og prototyping maskine, så vi kan mock up prøve til din godkendelse før ordre. Disse bærbare skærme er lette, nemme at oprette og bygget til at stå op til høj detailvisningstrafik. Skærmene er venlige omgivelser, designet og produceret godt, fremmer din vare og virksomhed til din kunde.
1, Produktnavn Karton sidekick viser
2, materiale Bølgepapppapir
3, Udskrivning: offset trykning, trykfarve og trykfarve
4, efter behandling Glans / matt laminering, lak, vandig belægning, UV belægning
5, MOQ 300pcs
6, Størrelse Kan designes som din efterspørgsel
7, pakke Flad pakke eller som du har brug for
8, prøve tid Tre dage
9, Lever tid 10-15days
10, certificering SGS, EN71, FSC
12, hovedmarked USA, Europa, Australien, Canada

Jiechuang Display er en af ​​de førende Cardboard Displays producenter og leverandører, vores fabrik kan give kunderne karton sidekick skærme til golfprodukter med god pris. Hvis du er på udkig efter skærmmærker eller produkter af høj kvalitet, er du velkommen til at kontakte os.

Undersøgelse