Custom Vin Etiket, Sticker Udskrivning med papir eller plastmateriale

Etiketudskrivning, Rolletiketter, Vin Etiketfabrikant / leverandør i Kina, der tilbyder Custom Vinetiket, Klistermærkeudskrivning med Papir eller Plastmateriale, gør også vinemballagebokse, som firkantede kasser, cylinderkasser og så videre.

Produktdetaljer
Jiechuang Display er en af ​​de førende Custom Sticker Labels producenter og leverandører, vores fabrik kan give kunderne brugerdefineret vin etiket, sticker udskrivning med papir eller plastmaterialer produkter med god pris. Hvis du er på udkig efter skærmmærker eller produkter af høj kvalitet, er du velkommen til at kontakte os.

Grundlæggende info

Produkt beskrivelse

Custom Vin Etiket, Sticker Udskrivning med papir eller plastmateriale

Materiale: Papir, PVC, PE, PP, Nontoxic, Miljøvenligt materiale.
Farve: CMYK, Pantone.
Størrelse: Brugerdefineret størrelse
Afslut: Glans / mat laminering; Glans / matlak UV;
funktion: Permanent eller aftageligt klæbemiddel; Højt og lavtemperatur egnet klæbemiddel.
Anvendelse: Anvendes i alle former for industrier som fødevarer, medicin, elektroniske produkter, alle kemiske produkter, øl, vin mv

Vores fordel:

1. Konkurrencedygtige priser

Vi er den direkte producent og tilbyder den one-top service. Vi har et komplet sæt af automatisk maskine og produktionslinje til fremstilling af boks og papiremballage og etiketter og kort. Vi kan kontrollere godt for produktionsomkostningerne og spare mere for din kunde.

2. Nøjagtig ledetid

Vi garanterer den nøjagtige ledetid og vælger den ideelle forsendelsesløsning som det faktiske krav som vores kunde. Vi kan gøre batch forsendelse som kundens særlige krav.

3. Strenge kvalitetskontrol

Vi har et fuldt og fuldt kvalitetsstyringssystem fra prøveprocessen til den færdige ordre. Varerne skal kontrolleres godt inden forsendelsen. Vi kan garantere, at de varer, der er kvalificeret, kan få op på over 98%.

4. Eftersalgsservice

Vi skal følge op efter varen sendt ud. Pls fortælle mig, om der er noget kvalitetsproblem. Pls tage billedet til os, og vi vil gøre vores bedste for at løse det om 3 dage.


Kontaktperson: Amber Liu
E-mail: sales01@displaystandpop.com
Tlf .: +8618979220841
Skype: display828
Web: www.displaystandpop.com

Undersøgelse