Hjem > OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Sp.: 1. hvordan begynder vi at samarbejde?

A: Alle vores skærme er tilpasset, vi starter som regel fra design struktur og størrelse for kunder. På dette stadium, kunden har brug for at fortælle os vigtigste idé om, hvor skærmen placeres på gulvet, køkkenbordet eller hænge op mod væggen. Og fortæl os detaljerede produkter oplysninger (størrelse, vægt, hvordan man placering) eller send os et par vareprøver til design hvis det er muligt.

Q: 2. kunne du hjælpe os med illustrationen?

A: Normalt er det kunden, der gør illustrationen ved sig selv, hvis kunden har problemer eller har ikke designer til at gøre illustrationer, vi kan hjælpe dem, så længe de tilbyder os grundlæggende illustrationer ingrediens. Næste er at gøre farveprøve før masseproduktion.

Q: 3. tilbyder du prøve?

A: Ja, vi kan tilbyde blindprøve eller farverige stikprøve af ink-jet trykning, det er primært for kunder at kontrollere dimension, papirkvalitet, vægt-støtte evne.

Q: 4. hvor lang tid går det tage at gøre prøven?

A: Blindprøve behov 1-3 dage, farveprøve behov for 3-5days.

Q: 5. hvordan oplader du for eksempel?

A: Vi normalt opkræver en lille sum penge for at gøre prøve, bare nok dække omkostningerne. Vi vil ikke ejer nogen penge på at prøve. Når ordren er bekræftet, kan prøven gebyr fratrækkes samlede værdi af ordren.

Q: 6. kan vi bruge farveprøve af ink-jet trykning for at kontrollere farve i masseproduktion?

A: Nej, fordi processen med ink-jet trykning er helt forskellig fra offsettryk i masseproduktion. Farven vil være forskellige fra farverne i masseproduktion. Hvis kunderne ønsker at se, hvordan farven vil se ud i masseproduktion, vil vi tilbyde kunden A3 eller A4 størrelse udskrivning bevis som er 90% tæt på farven i masseproduktion.

Q: 7. Hvordan har du skib prøven?

A: Vi normalt leveres med DHL, UPS, FedEx eller TNT. Og kurer afgift er betalt af kunden mod ankomst. Hvis kunden ikke har kurer a/c, vi kan hjælpe kunderne til at finde de mest økonomiske kurer agent service, og derefter kunde betale os kurer afgift, vi overføre det til kurer agent. Må ikke bekymre dig, at fragten vil være helt opladet af tredjepart, der er speditør.

Q: 8.What's leveringstiden for masseordre? Og betalingsbetingelserne?

A:  Om 15-20dagegive efter indbetaling når vores konto af TT, 40% af samlede beløb som depositum. Efter varer færdig og kontrolleret af kunder, skal 60% balance lægges derefter, der er før forsendelse.

Q: 9. sådan vise kunderne procedurer at samle pap display?

A:   Vil vi tilbyde montering instruktion af linje eller billeder. Hvis kunden stadig har problemer efter anmeldelse montage instruktion, vil vi tilbyde video for at vise kunden klart om skridt for skridt.