Papirvisning (AQ000059)

Produktbeskrivelse Grundlæggende Info Specifikation: ISO9000 / 9001/9004/19011: 2000 Produktbeskrivelse Fra resultatet af vores kampagner og reklame viser det sig, at reklamerne for vores POP-materialeprodukter er den højeste omkostningseffektive end nogen anden, fordi vores POP Materiale produkter har 8 ...

Produktdetaljer

Produktdetaljer

Grundlæggende info
  • Specifikation: ISO9000 / 9001/9004/19011: 2000

Produkt beskrivelse
Fra resultatet af vores kampagner og reklame viser det sig, at reklamerne for vores POP-materialeprodukter er den højeste omkostningseffektive end nogen anden, fordi vores POP-materialeprodukter har 8 vigtige fordele:

1. Letvægts og stabilt: Fremstillet af avancerede mekaniserede produktionslinjer; Meget let at blive fastgjort og monteret sammen til brug; Og vægten er kun 1 otte af andre materialer, såsom jernmateriale, træmateriale og glasmateriale.

2. Nice display effekt: Farverig og udsøgt.

3. Lavpris: Omkostningerne er kun 1 femtedel eller mindre end andre materialer '.

4. Affinity: POP materialer er nemmere at kombinere med andre produkter.

5. Beautify brand imagine: Miljøvenlige materialer tilføjer ære til vores produkt, det viser vores virksomheds gode forestilling og gør kunderne helt tilfredse med vores produkter.

6. Miljøvenlig: Kan genbruges både helt eller delvis for at sikre mange ressourcer.

7. De lavere omkostninger ved transport: Lys, og kan foldes for at reducere lydstyrken, og de er ikke let at blive beskadiget.

8. Forskellige strukturer: Stilen på vores papirskærm er mutiformitet. Vi er den dominerende leverandør i forretningsområdet i Kina, og har store fabrikker, vi ønsker at du kunne besøge os snart!

Jiechuang Display er en af ​​de førende Cardboard Displays producenter og leverandører, vores fabrik kan give kunderne papir display (aq000059) produkter med god pris. Hvis du er på udkig efter skærmmærker eller produkter af høj kvalitet, er du velkommen til at kontakte os.

Undersøgelse