Udsøgt Fashion Paper Gaveæske Til Sokker Promotion

Udsøgt Fashion Paper Gaveæske Til Sokker Promotion Firesidet Grøn Pop Retail Karton Hook Display Stand Papkasse bruges normalt i gave og håndværk, legetøj, smykker og luksus, elektronikemballage og mange brancher. Det er tæt forbundet med vores daglige liv. Papkasse vil bruge grå ...

Produktdetaljer

Udsøgt Fashion Paper Gaveæske Til Sokker Promotion

Firesidet Green Pop Retail Cardboard Hook Display Stand

Papkasse anvendes normalt i gave og håndværk, legetøj, smykker og luksus, elektronikemballage og mange brancher. Det er tæt forbundet med vores daglige liv.

 

Papkasse bruger grå karton med belagt papir, kraftpapir, kunstpapir og fancy papir som basismateriale. Vi tilbyder blank eller mat laminering på overfladen. Det vil bidrage til at beskytte indholdet og give en bedre følelse af kontakt. Så er der en anden måde at hjælpe din produktion med at skille sig ud i hele hylde? Ja, vi tilbyder tilpasset designoverfladebehandling på boks, såsom stempling, prægning, UV-spot osv.

 

Kreativt design kan hjælpe med at fremme! Så vi har et hold til at løse dit design puslespil.

Tøv ikke med at kontakte for ethvert spørgsmål! :)

Jiechuang Display er en af ​​de førende Packaging Boxes producenter og leverandører, vores fabrik kan give kunder udsøgt mode papir gaveæske til strømper forfremmelse produkter med god pris. Hvis du er på udkig efter skærmmærker eller produkter af høj kvalitet, er du velkommen til at kontakte os.

Hot Tags: udsøgt mode papir gaveæske til sokker fremme, Kina producenter, leverandører, fabrik, firma, mærker, høj kvalitet, produkter
Undersøgelse