CMYK Larnishing Surface Phone Kroge Display Stand Med 350gsm Og B Fløjtemateriale

Beskrivelse: CMYK Larnishing Surface Phone Kroge Display Stand Med 350gsm Og B Fløjtemateriale 1. Højkvalitets Materiale: 350gsm CCNB + K5, det er robust bølgepap, gråbræt, elfenbenskort mv. 2. Tilpasset størrelse: Vores normale størrelse for fritstående display er W 50cm XD 45cm XH 157cm ....

Produktdetaljer


Beskrivelse:

CMYK Larnishing Surface Phone Kroge Display Stand Med 350gsm Og B Fløjtemateriale

1. Høj kvalitet Materiale: 350gsm CCNB + K5, det vil sige robust bølgepap, gråbræt, elfenbenskort mv.


2. Tilpasset størrelse: Vores normale størrelse til fritstående display er W 50cm XD 45cm XH 157cm. Men vi har designe afdeling til strukturdesign og plandesign, professionel grafik og strukturelt design kan tilbydes.


3. Fleksibel stil: Sammenfoldelig, nem at blande, samle, bære og opbevare. til pap, kan næsten alle modeller være foldbare, hvilket er meget økonomisk til transport og bære. .Til at gøre det muligt for leverandører og direkte transporteret fra lastningsstedet til det endelige salgssted, udpakket salg, sparer stuvningen gentagne pakking af omkostninger


4. Farverig udskrivning: Offset 4-farve udskrivning. eller blankt (kan tilpasses)

Efterbehandling: Glossing, laminering, plet. UV, prægning, stempling, vandtæt


5. Teknik til fremstilling dygtige arbejdere, strenge vejledere og introducerende avanceret udstyr sørger ikke kun for kvalitetssikring, men også tiptop konkurrencedygtige produkter. Det har en ledende rolle blandt alle virksomheder inden for samme forretningsområde for sin avancerede virksomhedsledelsesmodus, fremragende teamwork og fremragende kvalitetskredit.


6. Iøjnefaldende: Dens innovative design og farverige udskrivning kan nemt øge din brand profil og gøre opmærksom på nye produkter.


7. God reklame effekt: Papir skærm er blevet det nyeste og mest fashionable moderne merchandising værktøj og dets forskellige manifestationer personlig indhold opfylder æstetiske og farverige moderne crowd. Det er den bedste måde at fremme virksomhedens image på og opbygge en terminal.


8. God service: Vi sender din forespørgsel om 24 timer og anbefaler den passende stil i overensstemmelse med dine ideer og produkter. Vores professionelle designere, der kan hjælpe dig med at lave designet, indtil du er tilfreds. Efter færdiggørelsen af ​​skærmene vil vi tegne dig monteringsinstruktionsbillederne for at hjælpe dig med at samle dem på de rigtige måder. Vi kan også lave en video til dig, hvis du har brug for det.

Men for farven er de forskellige, da farveprøven er blækpatronprøve, vil farven have en vis afvigelse, så farveprøven kun bruges til at bekræfte ordet, billedet, det er ikke standardfarven. Men vi vil arrangere et lille farveudkast til din bekræftelse, farveudkastet ligger tæt på farven på offset print. Selvfølgelig kan du levere farveudkast til os.

For masseproduktionsbehov vil hele displayet levere simpel tegning først, efter at ordren er bekræftet, vil vi forsyne prøven frit. Når prøven bekræftes, arrangerer vi prøve, strukturen af ​​prøven er den samme som masseproduktionen.

Jiechuang Display er en af ​​de førende Cardboard Displays producenter og leverandører, vores fabrik kan give kunderne cmyk lakering overflade telefon kroge display står med 350gsm og b fløjtemateriale produkter med god pris. Hvis du er på udkig efter skærmmærker eller produkter af høj kvalitet, er du velkommen til at kontakte os.

Undersøgelse