Kendte Brand Snack Papirposer til dagligvarer

Fordel A. Miljøvenlig, genbrug. Økonomisk og ekstremt praktisk, er leverandører opbrugt som følge af faktorer som produktudseende og designforbedringer for at lette genbrugsbranchen. B. Lette vægt, kan stables fladt delt, hvilket sparer omkostningerne ved forsendelse ...

Produktdetaljer


Gåde

Papirudskrivning emballage boks

Materiale

Gråbræt og hvidt bord som sædvanligt kan også gøre som dine egne behov

Design

Ifølge de designs, du har

Trykningsteknik

Offsettryk

Overflade Dispoal:

  Prægning, varmt stempling, matte eller grov laminering, lakering, UV belægning mv.

Prøve tid

 

5 dage

Produktionstid:

15 dage

pakning

 

Ved polypose, varmekrympbar film, papirkasse mv.

Certificering

ISO 14001

Fordel

A. Miljøvenlig, genbrug . Økonomisk og ekstremt praktisk, er leverandører opbrugt som følge af faktorer som produktudseende og designforbedringer for at lette genbrugsbranchen.

B. Lette vægt, kan stables fladt delt , hvilket sparer omkostningerne ved shipping logistik kan være gentagne brug;

C. Høj kvalitet, konkurrencedygtig pris : sammenlignet med lignende struktur metal display rack, træ display rack, akryl display rack papir hylde, papir display / pap display er ude af stand til forskellige fordele. Mere økonomisk, bedre visuel effekt. Vi kan også blande andre materialer og papir sammen for at tilbyde mere elegante og attraktive displays til dig, men prisen var langt lavere end for lignende materialer.

D. Høj renteafkast: Ifølge supermarkedundersøgelse: Hvis du bruger brugerdefinerede papirpuslespil til børn i skole eller hjemme osv., Kan det evaluere børns intelligens. Det er af stor betydning for børns vækst.

E. Attraktation: Det er ret attraktivt og iøjnefaldende efter glans eller UV-laminering på offset trykning, så det er populært og meget udbredt i supermarked eller indkøbscenter i markedsføring og markedsføring. Udskriv dit MÆRKE, COMPANY NAME, og LOGO sammen med produkter. Du kan nemt øge salget og øge din brandbevidsthed i effektive omkostninger

Jiechuang Display er en af ​​de førende papirposer producenter og leverandører, vores fabrik kan give kunderne velkendte mærke snack papirposer til købmandsvarer med god pris. Hvis du er på udkig efter skærmmærker eller produkter af høj kvalitet, er du velkommen til at kontakte os.

Undersøgelse